Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus


Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli värähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahoito vaikuttaa aivoaaltoihin saaden ne laskemaan ja nousemaan edestakaisin toiminnalliselta beta-tasolta (tietoinen mieli) takaisin alfa-tasolle eli unen ja valvetilan rajamaastoon. Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: rauhoittumiseen, stressiin, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen. 
Tunnin syvärentoutus vastaa parhaimmillaan jopa kolmen tunnin syvää unta ja virkistää siten niin kehoa kuin mieltäkin. ​ Hermostollisesti hoidossa pyritään parasympaattisen lepohermoston aktivoimiseen ja sympaattisen hermoston rauhoittumiseen. Hermoston toiminnan tasapainottumisen myötä voidaan päästä ikään kuin nollatilaan, jossa kehon omat palautumismekanismit voivat käynnistyä. Energiatasolla äänimaljarentoutuksella pyritään tukemaan energian vapaata virtaamista ja tätä kautta edistämään terveyttä. 

Äänimaljarentoutus on erityinen ja ikivanha terapiamuoto. Tiibetin viisaiden harjoittama tekniikka on edelleen suosittu hoitomuoto vauvasta vaariin. Äänimaljarentoutus on yksi halutuimmista vaihtoehtoisista hoitomuodoista Intiassa ja lännessä. Äänimaljarentoutuksessa ohjaaja soittaa tiibetiläisiä käsintehtyjä äänimaljoja ja muita soittimia, joiden harmoniset äänet ja pehmeä värähtely resonoivat kehomme kanssa rentouttaen sekä kehon että mielen.

 Äänimaljarentoutus on syvärentouttava hoito niin keholle kuin mielelle. Tämä kokonaisvaltainen rentoutus antaa sinulle aikaa pysähtyä ja nauttia vain hetkestä oman hyvinvoinnin parissa. Äänimaljojen lempeä värähtely kulkee syvälle kehosi kudoksiin ja laittaa solusi värähtelemään rentouttaen ja elvyttäen.
Rentoutukseen saattaa nukahtaa, mikä ei vähennä rentoutuksen tehoa, vaan äänen värähtely etenee kehossasi myös unten mailla. Maljojen äänimaailma viekin sinut usein unenomaiseen tilaan, josta heräät levänneenä ja virkistyneenä. Rentoutuksen jälkeen voit tuntea itsesi aluksi väsynyneeksi mutta usein virkistävän vaikutuksen huomaa viimeistään seuraavana päivänä. Jokainen kokee rentoutuksen omalla tavallaan. 

Varaa aika joko ryhmärentoutukseen tai yksilöhoitoon kohdassa Ajanvaraus.
 (c)2023 starful Oy oikeudet pidätetään